Stukadoorsbedrijf Hummelink

Stukadoorsbedrijf Hummelink heeft ruim 40 jaar ervaring in de bouw en is gestart in April 1974 als ondernemer. De eerste jaren werkte het bedrijf met personeel en is de laatste ca 15 jaar verder gegaan als traditioneel stukadoor zonder personeel. Voor grote werken wordt personeel ingehuurd. Het bedrijf werkt voor zowel aannemers als particulieren.


Afwerkingen

Het stukadoorswerk wordt handmatig gemaakt. Dit betreft stukwerk met kalkmortel, gips produkten en kunsthars gebonden produkten voor zowel binnen als buiten.

Stukadoorsbedrijf Hummelink verzorgt de afwerking van wanden en plafonds zowel modern als klassiek. De afwerking kan bestaan uit:

  • behangklaar
  • sausklaar
  • schuurwerk
  • sierpleister
  • koof, perklijsten en ornamenten

Stukadoorsbedrijf Hummelink verzorgt ook cementdekvloeren, spac spuitwerk en retauraties van oude plafonds, ornamenten, lijstwerken e.d.


Aanvragen en contact

Voor aanvragen van stukadoorswerk wordt vooraf een afspraak gemaakt om de werkzaamheden te bekijken en vrijblijvend een prijsopgave te maken. Indien u meer informatie wilt of een vrijblijvende afspraak wilt maken, wordt u van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Kennismaking met de eigenaar

Al sinds zijn 15e is Ignaas actief in de bouw als stukadoor. Overdag was hij druk aan het werk en in de avonduren richtte hij zich op behalen van vakdiploma’s, zoals aspirant gezel stukadoor, gezel stukadoor en patroon.

Daarnaast heeft hij de middenstandscursus gevolgd en heeft zich als 21-jarige op 16 april 1974 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om zijn bedrijf Stukadoorsbedrijf Hummelink op te richten.

Ignaas Hummelink

Eigenaar / Stukadoor

Voor een vrijblijvende

OFFERTE