NOA-Afbouwgarantie

Stukadoorsbedrijf Hummelink is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Met de NOA-Afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken. Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Hij staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft de garantie van NOA achter zich. En die kreeg hij niet zomaar. Uw NOA-vakman moet aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. Alle bij NOA-Afbouwgarantie aangesloten bedrijven moeten deze Consumentenvoorwaarden hanteren. Door de nieuwe Consumentenvoorwaarden staat deze garantie als een huis.

Waar heeft u recht op?

De nieuwe Consumentenvoorwaarden, waarin de rechten van zowel de consument als afbouwbedrijf zijn vastgelegd, bevatten uiteenlopende afspraken en zekerheden, zoals: garanties op goed werk die verder gaan dan door de overheid voorgeschreven regels; geen kleine lettertjes, maar duidelijke offertes en de zekerheid dat u vooraf precies weet hoe het zit met bijvoorbeeld meer- en minderwerk. Onstaat onverwacht toch een geschil? De Geschillencommissie Afbouw staat garant voor een eerlijke en objectieve handeling van de situatie.

Vakwerk

Onder vakwerk verstaan we meer dan alleen een goed eindresultaat. Ook probleemoplossend vermogen en meedenken vangen we onder deze noemer. Zo vinden wij dat uw NOA-vakman (stukadoren & Afbouw, vloeren & terrazzo en plafond- & wandmontage) vooruit moet denken en rekening moet houden met de vaklieden die na hem aan de slag gaan. NOA-vakmannen zetten zich in om uw planning te realiseren en zijn sterk in het meedenken en adviseren. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Kleine lettertjes

NOA zet een streep door kleine lettertjes. Daar doen onze vakmensen namelijk niet aan. Als u afspraken maakt met een NOA-vakman, dan weet u precies waar u aan toe bent. Zij brengen heldere offertes uit en maken duidelijke afspraken met u. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de consumentenvoorwaarden vindt u alle garanties overzichtelijk bij elkaar. Zo zorgen we ervoor dat u met een gerust hart het werk kunt laten beginnen. Daar staan wij voor in!

Geschillen

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie Afbouw behandelt elke situatie onpartijdig. En mocht uw afbouwer in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.

Voor een vrijblijvende

OFFERTE